Blogger Widgets

~Ingat kan Pada Diri~

Kita tidak boleh ubah sesuatu yang kita lihat,tetapi kita boleh ubah diri kita yang melihatnya. Jika kita tak dapat apa yang kita suka, maka langkah yang terbaik ialah sukalah apa yang kita dapat. Itulah syukur namanya!:-)

Friday, April 22, 2011

.:: tenet dah SEWEL,aku jadi MALAS! ::.

aku geram,aku marah,aku bengang!!
jap2,nak ketawa..hahahaha..
adakah internet aku yang sewel atau tuan nya yang sewel??
oh,TIDAK,TIDAK..

aku dah jadi malas la nak update blog bila online jer internet,kejap2 putus,kejap2 sambung...
dah macam orang bercinta lak.kejap couple,kejap break..

malam ni MAHARAJA LAWAK KAN?? aku harap bebeno la line internet aku malam ni dia sihat-sihat ajer..kalau sayangku internet ni sihat,bertambah-tambah sayang aku padamu..(cheewahh) :)

bukan apa,tiap kali aku tengok maharaja live,aku mesti nak sampaikan komen tak rasmi aku kat pondok buruk aku nih...kalau tak post tentang maharaja lawak,mesti aku tak tido malam dibuatnya...aku harap, pelawak setia aku tu ( AMIR eh,bukan.. of course la NABIL DAN SEPAH ) dapat buatkan aku ketawa sampai pecah perut..hehehe..kalau semua peserta buat lawak tak menjadi,aku nak campak piring astro aku ni ke laut bagi makan jerung! hahaha (iyer ke ni??)

dan aku berharap sangat yang AMIR keluar malam ni...(jahatnya aku)
tapi,kalau encik amir tak mahu keluar,perbaiki la balik lawak tu (tapi dah 3 maharaja dah,aku still tak nampak lawak kau!)...aku bukan ape,aku kesian tengok kau...peminat-peminat amir kat luar sane tu,jangan marah aku yer..aku komen ikhlas ni.. :) korang pun,undi biarlah pakai otak sikit :)) 

sebagai kenang-kenangan,aku nak tampal sikit muka amir sebagai rujukan anda semua..hehehe

(secara tak langsung,amir makin popular!)
pandai amir ni mempopularkan dirinya..syabas2!!hehe

aku sokong kata-kata abang ben kat (SINI)

~terima kasih sudi baca entri cik sentuhanurani.jangan malu malu untuk tinggalkan komen anda (*_*)(")~

2 comments:

faqiehariff said...

wei,hang ade skandal ngan amir ke??hahaha..jgn gelak kan dye...kedit aku tiap2 minggu 10 rggit abez kt dye..

Izyan Masri said...

TENET KAT SINI LAGI SEWEL.WUWUWU T_T

~Ada yang Lebih Menarik Di Sini~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Di persilakan share ilmu di atas.Hak milik Allah semuanya. Moga Allah redha :)