Blogger Widgets

~Ingat kan Pada Diri~

Kita tidak boleh ubah sesuatu yang kita lihat,tetapi kita boleh ubah diri kita yang melihatnya. Jika kita tak dapat apa yang kita suka, maka langkah yang terbaik ialah sukalah apa yang kita dapat. Itulah syukur namanya!:-)

Friday, April 15, 2011

SEGMEN:BEN ASHAARI GEGAR LAGI

image

hye BRO BEN..
terdetik pula hati nak join segmen abg ben kita ni..
tak susah mana pun..bukan kena jawab soalan pun..juz buat tajuk entri macam yang aku wat tu,pehtu letak header kat atas tuh..
pehtu...............SIAP! 
jgn lupa link kan di blog BEN ASHAARI

nak join jugak??jom ramai2 kita bawak sanak saudara,sepupu sepapat,join segmen mudah ni.
join kat SINI YER
tarikh tutup AHAD ni (17 april 2011).
cepat2!!


~terima kasih sudi baca entri cik sentuhanurani.jangan malu malu untuk tinggalkan komen anda (*_*)(")~

10 comments:

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

nurul afifah said...

heyt . dari segmen gegar !

jom gegar sini pulak :D

http://pipotgraphy.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Ummiakid @ lily said...

salam ziarah, group 8 no. 82 segmen jom gegar lagi..

*cik cilipadi_hafizah* said...

satu kump 8!

salam kenal ;)

jgn lupe gegar sama di~
http://kecikkecikcilipadi.blogspot.com/2011/04/segmenben-ashaari-gegar-lagi.html

IdaNurFieyda said...

salam..Ida dtg menggegarkan diri d sini (^_^)

Anak Ulu Cheka said...

assalam dari geng 9

KaY 17 said...

Salam ziarah..
Jom follow sesama ahli group 8..

Yours Sincerely,
Follower ke- 118

=)

http://khairisyafiqnan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

::Miss Hearty:: said...

woot..woot..
miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
dr grup 8,no 31^^
jom gegar belog kite jugak~
http://heartylolipop.blogspot.com/

.: noor badriah :. said...

gegar gegar!! kasi gegaran sampai kutub utara.. haha. salam singgah.. =)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

~Ada yang Lebih Menarik Di Sini~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Di persilakan share ilmu di atas.Hak milik Allah semuanya. Moga Allah redha :)