Blogger Widgets

~Ingat kan Pada Diri~

Kita tidak boleh ubah sesuatu yang kita lihat,tetapi kita boleh ubah diri kita yang melihatnya. Jika kita tak dapat apa yang kita suka, maka langkah yang terbaik ialah sukalah apa yang kita dapat. Itulah syukur namanya!:-)

Saturday, April 23, 2011

.:: artis melayu seksi perkara biasa TAPI bila terlalu seksi,sangat luar biasa ::.

(gambar Tiz Zaqyah yang dinobatkan sebagai Best Dressed di Parti Ulang Tahun ke-7 Majalah Glam)

TAHNIAH! kepada TIZ ZAQIAH kerana akak terpilih untuk award artis melayu paling seksi kat hati aku nih...hehe..aku bukan apa,makin lama makin seksa mata aku tengok heroin NUR KASIH ni..dah la baru2 ni keluar PULA filem NUR KASIH THE MOVIE..


aku tak pastila adakah filem ni berjaya menarik ramai pnonton atau tidak..secara jujur la aku kata,aku dah makin loya nak layan cerita nur kasih yang ulangan kat tv3 tu..kalau dulu,lepas habis je NUR KASIH aku selalu simpan harapan agar pihak tv3 menayangkan semula drama terhebat tu..tapi,bila aku mengikuti perkembangan si heroin nya,aku dah jadi tawar...huhu...

semangat nak tengok filem NUR KASIH THE MOVIE yang bakal ditayangkan pada 19 MEI 2011 ni pun entah kemana pergi melayangnya...
aku nak sangat akAK TIZ ZAQYAH ni mempunyai watak yang sama seperti dalam drama beliau ni...luar dan dalam cantek! ^_^

Gambar Tiz Zaqyah Seksi Majalah Glam
(luar filem)

  
(dalam filem)                               

mana lagi cantik??nilai dengan mata hati,bukan mata nafsu ^_^
semoga mendapat hidayah DARINYA..
ternyata,hidayah itu milik ALLAH dan ALLAH akan memberi HIDAYAHNYA hanya pada insan yang terpilih..berusahalah mengejar dan mencari rahmat ALLAH :)

.::HIDUP MESTI COOL MACAM AIS::.





~terima kasih sudi baca entri cik sentuhanurani.jangan malu malu untuk tinggalkan komen anda (*_*)(")~

8 comments:

Dalila said...

Seksi dan Seksa ;)

Atika Aula said...

kalau dah nama nya pelakon tu..memang pelakon jugak. berlakon je~
menutup aurat itu lebih manis :)

~~Ticer Wann~~ said...

from my own observation: dia nak tunjukkan seksi itulah diri dia sebenar... dia mungkin tak suka orang tgk dia sbg sorang yg sopan macam dalam nur kasih 2...

sentuhanurani said...

tiga2 komen kat atas tu aku setuju!
sebenarnya pelakon la org yang paling byk hipokrit!hahaha..

harap2 apa yang dilakonkan oleh cik tiz zaqyah menyerap masuk ke dlm hatinya dan berusaha menjadi insan yang cantik di sisi ALLAH :)
AMIN..

::auni:: said...

aunipijaksemut.blogspot.com
singgah kejap

aNiss :):) said...

tizz comel kalau bertudung..

no_answer said...

penyanyi best kan ?
iz nak jd penyanyi laa :P

DiyanaMukhtar said...

mula2 tgk dia ingat die memang bertudung.. hehe

~Ada yang Lebih Menarik Di Sini~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Di persilakan share ilmu di atas.Hak milik Allah semuanya. Moga Allah redha :)