Blogger Widgets

~Ingat kan Pada Diri~

Kita tidak boleh ubah sesuatu yang kita lihat,tetapi kita boleh ubah diri kita yang melihatnya. Jika kita tak dapat apa yang kita suka, maka langkah yang terbaik ialah sukalah apa yang kita dapat. Itulah syukur namanya!:-)

Tuesday, April 26, 2011

.:: gara-gara nak langsingkan badan ::.

KECEWA...mangsa penipuan ubat kecantikan menunjukkan kesan parut di perut.
dahsyat perut dia..dah macam katak puru.peh,jahat tul mulut aku ni..haha..
inilah akibat bila terlalu percaya pada produk-produk pelangsingan ni..

produk2 nak langsingkan badan ni memang dah membanjiri pasaran..macam2 brand..macam2 bentuk..ada yang kena makan la,ada yang kena sapu la,ada yang kena bla bla bla....yelah,dah semua orang nak kurus,tu yang sampai macam kat gambar atas tu...kurus ntah ke mana,bengkak yang dapat..

mujurlah orang yang kena ni bijak..sebelum dia jadi ejen penjual produk pelangsingan ni,dia cuba dulu..dah dapat tahu jadi macam ni,sekurang-kurangnya dia tak adalah kena makan saman dek pengguna2 lain..

korang yang minat nak join 'direct selling' ni kena hati2 la yer..banyak dah produk tiruan yang dicipta kat malaysia ni..yelah,manusia ni kan sanggup membunuh kerana duit...

lebih baik kita guna panduan yang RASULULLAH tinggalkan..amalan BERPUASA sunat lah cara yang terbaik untuk melangsingkan badan..risiko pun tak ada malah kesihatan lebih baik..:))

sumber dari HARIAN METRO



~terima kasih sudi baca entri cik sentuhanurani.jangan malu malu untuk tinggalkan komen anda (*_*)(")~

2 comments:

DiyanaMukhtar said...

erkkk.. takutnyaa.. =.='' seram tgk..

~~Ticer Wann~~ said...

haishh takutnyaa

~Ada yang Lebih Menarik Di Sini~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Di persilakan share ilmu di atas.Hak milik Allah semuanya. Moga Allah redha :)