Blogger Widgets

~Ingat kan Pada Diri~

Kita tidak boleh ubah sesuatu yang kita lihat,tetapi kita boleh ubah diri kita yang melihatnya. Jika kita tak dapat apa yang kita suka, maka langkah yang terbaik ialah sukalah apa yang kita dapat. Itulah syukur namanya!:-)

Monday, May 23, 2011

.:: blogger ni ade ke peminat?? ::.


tadi aku intai blog-blog femes kat alam maya ni..korang pun tahu kan siapa yang pemes ni?? BEN ASHAARI , ATOK PETUA , dan lain2... korang kenal tak nama2 ni??kalau yang kaki blog ni,sure la korang kenal..tapi kalau yang kaki fesbuk tu,aku tak pasti korang kenal ke tak..

ha,tadi time aku terjah2 mereka,aku terpikir la jugak,cam mane dorang leh dapat follower beribu2 eh..macam mana dorang promote blog sampai boleh berduyun2 datang jengah blog dorang..agak2 macam mane eh??aku pun teringin gak ade pembaca setia..

mula2 aku bukak blog ben ashaari,aku baca entri dia,aku rasa bese je..tapi esoknya,aku ringan tangan nak ziarah lagi blog simple tu..agak2 kenapa yer??sampai hari ni aku korek lubang,tak jumpa2 jawapan..
gila best oo,dengan berblog jer,dah ramai peminat..artis pun boleh kalah..haha..lain kali boleh la wujudkan satu award ARTIS BLOGGER PALING POPULAR!!

yelah,buat blog dah la free jer..tapi manfaat banyak oo...

tapi,banyak jugak la aku baca petua2 nak bagi ramai follower..memang betul la,nak berjaya tu bukan senang..sama la jugak nak ramai follower tu bukan senang..kena RAJIN! rajin apa??
rajin BLOGWALKING la..promot blog sana sini..tapi,nak tarik org jenguk blog memang mudah,cuma nak cari pembaca setia tu sangat2 susah...macam mana yerr??



~terima kasih sudi baca entri cik sentuhanurani.jangan malu malu untuk tinggalkan komen anda (*_*)(")~

2 comments:

hayra said...

aku pon pelik , asal ben ashaari tu boleh popular . padahal tak best langsung kot blog dia . aku follow , tp xbaca . apa kes ? lain la blogger pompuan yg hot stuff , cun2 belaka . logik lagi la . selalu blog yg aku bc sama ada isi dia best or org dia best . antara 2 je . haha . ben tu dengan berlagaknya sume cukup . menyampah pulak aku . hahaha eh ? tiba2 aku emo pulak . hahaha

sentuhanurani said...

hahaha...komen ikhlas dari epy,,haha..kalau la si geng abg ben tu tau komen ni,kompem kene pangkah..hahaha..
tp siyes la,aku nmpak kualiti blog abg ben tu..kau penah join segmen or contest2 dy??kalau kau join,sure,kau akn rase nikmatnya...haha.. siyes ni,aku tak tipu..:))

~Ada yang Lebih Menarik Di Sini~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Di persilakan share ilmu di atas.Hak milik Allah semuanya. Moga Allah redha :)