Blogger Widgets

~Ingat kan Pada Diri~

Kita tidak boleh ubah sesuatu yang kita lihat,tetapi kita boleh ubah diri kita yang melihatnya. Jika kita tak dapat apa yang kita suka, maka langkah yang terbaik ialah sukalah apa yang kita dapat. Itulah syukur namanya!:-)

Tuesday, July 5, 2011

.::ya ALLAH beri aku kekuatan::.

tak tahu nak luahkan macam ner..seriously,aku masih tak dapat nak biasakan diri  dengan life campus...aku kaku..ntah kenapa..terasa macam ada je yang tak kene..kenapa dengan aku ni??aku cuba berusaha untuk buat yang terbaik..tapi,aku rasa macam tak yakin dengan diri aku sendiri...:'(

tadi time lecturer bagitau tarikh exam,rasa macam nak nangis jer...dalam hati ni,duk tertanya2.. dah bersedia ke aku ni??dapat ke buat nanti..actually,aku masih kabur dengan course yang aku ambil ni..

ya ALLAH kuatkan semangat aku....bantu aku ya ALLAH :(

~terima kasih sudi baca entri cik sentuhanurani.jangan malu malu untuk tinggalkan komen anda (*_*)(")~

2 comments:

fadz said...

hi farazym... i'm blogwalking... u ni kira student baru laa... well welcome to campus life... juz nak nasihatkan adik... jangan pikir banyak sangat... jangan anggap campus life tu susah.. dulu pun akak macam tu gak.. tapi kalau kita pikir ngan cara yg positif... campus life adalah sangat best... dan bila kita dh habis study.. campus laa akan selalu yg kita rindu nanti.. apa2 pun selamat menjalani campus life.. enjoy ur life.. study smart... n pasal exam.. kuatkan semangat.. banyakkan doa ok...

Mohd Aizat Bin Mohd Saleh said...

Salam.

Ada masalah mengadulah pada Allah.
Dia tahu segala-galanya, dan mencipta hati manusia.

Mohd Aizat

~Ada yang Lebih Menarik Di Sini~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Di persilakan share ilmu di atas.Hak milik Allah semuanya. Moga Allah redha :)