Blogger Widgets

~Ingat kan Pada Diri~

Kita tidak boleh ubah sesuatu yang kita lihat,tetapi kita boleh ubah diri kita yang melihatnya. Jika kita tak dapat apa yang kita suka, maka langkah yang terbaik ialah sukalah apa yang kita dapat. Itulah syukur namanya!:-)

Friday, December 10, 2010

.::hebat sgtkah lady gaga sehingga alyah mniru gaya artis ini??::.

gambar alyah lady gaga

Hebat sangat ke Lady Gaga tue sampai nak kena tiru gaya dia? Kesian pulak kami tengok si Alyah yang berfesyen macam Lady Gaga nie. Memang tak kena langsung. Nampak macam makcik Gayah sebelah rumah kami pulak. Tak perlu la tiru-tiru artis Barat nie. Kat negara diorang mungkin la sesuai pakai macam tue, tapi kat Malaysia nie memang buruk bebenar kalau bergaya macam Lady Gaga.

Lagipun buat apa nak tiru gaya artis-artis lain. Nanti orang kata tak ada identiti sendiri. Bagi kami, identiti artis-artis barat nie bukannya elok sangat untuk ditiru. Banyak yang tak kena dengan budaya kita. Lagi-lagi dari segi pemakaian. Cuba buat satu identiti yang 1Malaysia sikit. Dulu Allahyarham Sudirman boleh buat kenapa artis kita zaman sekarang tak boleh buat?

Mungkin Alyah desperate sangat nak meraih populariti murahan. Kalau dah tiru gaya Lady Gaga, confirm media-media kat Malaysia akan cop Alyah sebagai Lady Gaga Malaysia. Senang-senang dapat publisiti percuma. Tak payah nak keluar lagu atau album baru. Tiru gaya Lady Gaga pun dah dapat keluar suratkhabar atau blog-blog hiburan.

Lagi gambar Alyah tiru Lady Gaga tapi di mata kami nampak macam makcik Gayah sebelah rumah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Superman wujud rupanya.

gambar alyah lady gaga

gambar alyah lady gaga

gambar alyah lady gaga

gambar alyah lady gaga~terima kasih sudi baca entri cik sentuhanurani.jangan malu malu untuk tinggalkan komen anda (*_*)(")~

No comments:

~Ada yang Lebih Menarik Di Sini~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Di persilakan share ilmu di atas.Hak milik Allah semuanya. Moga Allah redha :)